Multifunctional Modular Elements


Met interieur kun je jezelf uiten, je kunt het helemaal eigen maken. Interieur is erg belangrijk, het moet je namelijk prettig laten voelen. Dit kan door middel van meubels, kleur, accessoires en dergelijke. Het zijn allemaal onderdelen van een groter geheel. 

Hoe tevreden men ook is met hun interieur, de meeste mensen krijgen na een aantal jaar behoefte aan verandering. Dit heeft als gevolg dat er onderdelen uit het interieur worden weggegooid of vervangen worden door een nieuw item. 

Dit meubel kan zich blijven transformeren, zowel in vorm als in esthetiek. Doordat de gebruiker meer variatiemogelijkheden tot zijn beschikking heeft raakt hij of zij minder snel geneigd tot de aanschaf van een ander meubel.

Het trapezium is nét wat anders dan andere geometrische vormen. Het is een vorm die je niet veel tegenkomt in interieurs.

De elementen zijn goed hanteerbaar en hebben een universele maatvoering. Door middel van schakels kunnen de elementen aan elkaar bevestigd worden.

Het materiaal van de elementen is Esdoornhout. Esdoornhout is erg sterk en creëert een eenvoudige, elegante, strakke en luxe uitstraling.

De elementen zijn handgemaakt met passie en aandacht voor het hout.

De schakels zijn 3D-geprint met PLA Though.

Je kunt de kleur en initialen van de schakels zelf kiezen om je meubel te personaliseren.

Je kunt een zitmeubel creëren door middel van op maat gemaakte kussens.

De gebruiker bepaalt de vorm. Hierdoor blijft het meubel zich heruitvinden.

Voor meer informatie kunt u mijn onderzoeksverslag hier lezen: https://issuu.com/janneveldpaus/docs/janne_veldpaus_onderzoeksverslag_nda4_db_2022

Expositie NowShow – Werkwarenhuis, ‘s-Hertogenbosch

%d bloggers liken dit: